2018-02-23

Gyári kuplungszett 2.2i-ctdi – csomagolás

Az utóbbi időben többen jelezték, hogy kifogásolják a Honda 2.2i-ctdi gyári kuplungszett csomagolását. A dolog apropója, hogy a gyári dobozt kinyitva egy folpackba csomagolt LUK tárcsa és szerkezet található, mely eltér a szokásos rózsaszín leragasztott fóliától és ez – jogosan – félreértésekre ad ok ot, kérdéseket vet fel.

Természetesen azonnal megkerestük a Hondát ezzel kapcsolatban, a válaszukat tesszük most közzé – magyarra fordítva.
 
“Az alkatrészek eredeti Honda alkatrészek, jóllehet, a jelenlegi szériát a LUK gyártja. Ahogyan azt bizonyára Ön is tudja, nem minden elemet a Honda gyárt, kiválasztottak néhány beszállítót, akik a megfelelő – Honda által kiadott – szabványok szerint gyártják az alkatrészeket. Ez jellemzően egy jóval magasabb minőséget jelent mint ami az utángyártott termékekre vonatkozik.
 
Ezek pl. az NGK, Nissin,LUK,Valeo, Sachs, stb.
 
Ez a harmadik kiadása ennek a kuplung szettnek. Nem garantálható, hogy ha egy “hagyományos” LUK szettet vásárol, a
kkor ugyanazt a minőségű terméket kapja, mint amit a Honda megkövetel a gyártás során.
 
Mi – mint hivatalos Honda képviselet – kizárólag eredeti Honda alkatrészeket forgalmazunk, garanciát kell vállaljunk az eladott termékekre.
 
Egyetértek (a felvetett problémával – a szerk.) és továbbítottuk az esetet a Honda felé, hogy bár az alkatrészeket esetlegesen más gyártó szállítja, nem szerencsés, ha a vásárló azonosítani tudja a gyártót (ez felreértésekhez vezethet – a szerk.).”
 
Bízunk benne, hogy ez minden érintett számára megnyugtatásul szolgál,
 további kérdés esetén állunk rendelkezésre – ahogy eddig is:)
Más devizában szeretnél fizetni?
HUF Magyar forint