You dont have javascript enabled! Please download Google Chrome!

Üzemanyag szűrő FR-V benzin 2005-2009 gyári

19711 Ft

Gyári benzinszűrő (üzemanyagszűrő)

Az üzemanyagszűrő már nem a motortérben, hanem a tankban foglal helyet! A cserekor a tankban található üzemanyag-ellátó egységet szét kell szerelni és az új szűrővel kell összerakni!

Ajánlott csereperiódus: 120.000 km

a következő típusokhoz:

  • Honda FR-V összes benzines modell 1.7i 1.8i 2.0i 2005-2009

Leírás

Biztonság

A motoroknak tiszta üzemanyagra van szükségük a megfelelő működéshez. Az üzemanyagszűrők eltávolítják a koszt és egyéb szennyeződéseket az üzemanyagból mielőtt azok elérnék a motort ezzel meghosszabbítva annak élettartamát.

Teljesítmény

A szívó szűrő eltávolítja a nagy méretű szennyeződéseket, majd az üzemanyagot felszívja az üzemanyag pumpa. Ezután az üzemanyagszűrő még egyszer megszűri az üzemanyaot mielőtt az a porlasztókba/injektorokba kerül.
Amennyiben a szűrő eldugulna a befecskendezett üzemanyag mennyiség csökken vagy teljesen elfogy, ami hasonló állapotot okoz, mint amikor elfogy az üzemanyag – teljesítménycsökkenés vagy leállás.

Tények

Tankoláskor finom szennyeződések kerülhetnek a tankba a tanksapka levételekkor, vagy esetleg a benzinkút tartályból leváló szennyeződések miatt, amely eldugíthatják az üzemanyagszűrőt. Ahhoz hogy az autó megfelelő teljesítményét megtartsuk fontos, hogy rendszeresen az előírt időközönként cseréljük az üzemanyagszűrőt.

További információk

Tömeg 1 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

error: Jogvédett tartalom!