Üzemanyag szűrő FR-V benzin 2005-2009 gyári

20204,00 Ft

Gyári benzinszűrő (üzemanyagszűrő)

Az üzemanyagszűrő már nem a motortérben, hanem a tankban foglal helyet! A cserekor a tankban található üzemanyag-ellátó egységet szét kell szerelni és az új szűrővel kell összerakni!

Ajánlott csereperiódus: 120.000 km

a következő típusokhoz:

  • Honda FR-V összes benzines modell 1.7i 1.8i 2.0i 2005-2009

Rendelésre

Leírás

Biztonság

A motoroknak tiszta üzemanyagra van szükségük a megfelelő működéshez. Az üzemanyagszűrők eltávolítják a koszt és egyéb szennyeződéseket az üzemanyagból mielőtt azok elérnék a motort ezzel meghosszabbítva annak élettartamát.

Teljesítmény

A szívó szűrő eltávolítja a nagy méretű szennyeződéseket, majd az üzemanyagot felszívja az üzemanyag pumpa. Ezután az üzemanyagszűrő még egyszer megszűri az üzemanyaot mielőtt az a porlasztókba/injektorokba kerül.
Amennyiben a szűrő eldugulna a befecskendezett üzemanyag mennyiség csökken vagy teljesen elfogy, ami hasonló állapotot okoz, mint amikor elfogy az üzemanyag – teljesítménycsökkenés vagy leállás.

Tények

Tankoláskor finom szennyeződések kerülhetnek a tankba a tanksapka levételekkor, vagy esetleg a benzinkút tartályból leváló szennyeződések miatt, amely eldugíthatják az üzemanyagszűrőt. Ahhoz hogy az autó megfelelő teljesítményét megtartsuk fontos, hogy rendszeresen az előírt időközönként cseréljük az üzemanyagszűrőt.

További információk

Tömeg 0.56 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Más devizában szeretnél fizetni?
HUF Magyar forint