You dont have javascript enabled! Please download Google Chrome!

Minden típusú kézi váltó felújítását vállaljuk rövid határidővel, garanciával.

Megj.: alapesetben általában Honda váltókkal foglalkozunk, de természetesen más típusokkal is keressetek bátran. A továbbiakban kiemelten a Honda váltókról lesz szó.

Egyes Honda modelleknél típushiba a nyelestengely csapágy elfáradása, melyre eleinte erős zaj, majd az egyre nehezedő váltás figyelmeztet. Ne várd meg, amíg teljesen tönkremegy, mert egy esetleges csapágy töréskor a váltót már nem biztos, hogy fel tudjuk újítani!

Képtalálat a következőre: „transmission manual honda”

A felújítás során az összes csapágy és szinkron átvizsgálásra kerül, szükség esetén a hibás darabokat cseréljük gyári – vagy azzal azonos minőségű – új alkatrészekre.
A váltó revízióval együtt a nyelestengely szimeringet is cseréljük – ezt minden esetben gyárira.

A váltófelújítást alapesetben várakozási idő nélkül a régi hibás váltó beszámításával végezzük, azaz Te hozod a régi váltót és mi azonnal adjuk is a felújítottat. Akár postával is küldheted, mi postafordultával küldjük a javítottat.

Ha épp nincs ilyen váltónk vagy ragaszkodsz a saját váltódhoz, úgy rövid határidővel vállaljuk a hozott váltó felújítását is.

Igény esetén a ki- és beszerelésben is tudunk segíteni.

Minden felújított váltóra 12 hónap garanciát vállalunk, amennyiben az gyári MTF3 olajjal kerül feltöltésre.

A felújítás alapesetben nem érinti a külső féltengely szimeringek cseréjét, kérésre ezt és a váltóolajat is biztosítani tudjuk.

A felújítás munkadíja alapesetben 75.000 FT (bruttó), de minden esetben egyedi ajánlatot készítünk a váltó állapota alapján. Az árajánlat készítése és a felmérés ingyenes.

Automata váltók javítását egyelőre sajnos nem tudjuk vállalni, azonban alkatrész beszerzésben tudunk segíteni!

error: Jogvédett tartalom!
Más devizában szeretnél fizetni?
HUF Magyar forint